Μια μαγευτική βραδιά..
Μια έντεχνη-λαική βραδιά, με πρωταγωνίστρια τη διασκέδαση, ξεσήκωσε το κοινό στο Revault Open September στις 14/9. Ο Δήμος Παπαδημητρίου, η Άννα Παπαδάκη και ο Σταύρος Βόλκος, με τη μουσική συνοδεία του Γιώργου Σερεμετάκη στα πλήκτρα, ανέβηκαν στη σκηνή του Vault και παρουσίασαν ένα λαϊκό και έντεχνο πρόγραμμα με τραγούδια αγαπημένα σε όλους. 

Το κοινό λάτρεψε τις καλοδουλεμένες φωνές και το χάρισμά τους να ξυπνούν το κέφι στο κοινό. Η 3 Souls Entertainment, η εταιρεία παραγωγής που διοργάνωσε αυτό το Live και είναι δίπλα στο Σταύρο, το Δήμο και την Άννα, ήταν ο οικοδεσπότης της βραδιάς και ένιωσε περήφανη για το πρώτο δείγμα δουλειάς στο χώρο της διασκέδασης. Που δεν σταματά, βέβαια, σε αυτή τη συναυλία.
Προσωπικότητες της τέχνης τίμησαν την 3 Souls Entertainment και το Vault με την παρουσία τους. Ανάμεσά τους ο κύριος Φώτης Αρμένης, που ετοιμάζει μια θεατρική δουλειά με την εταιρεία και η Πόπη Χριστοδούλου, γνωστή ως απολαυστική υπηρέτρια στη σειρά «Στο Παρά 5». Η Πόπη Χριστοδούλου, μάλιστα, ανέβηκε, μετά την εμφάνιση των παιδιών στη σκηνή, τραγουδώντας και κρατώντας τη διασκέδαση σε υψηλά επίπεδα. Χαρακτηριστικό και το solo του Γιώργου Σερεμετάκη, με μουσική τραγούδι και πολλά αστεία.
Ο κόσμος που γέμισε το Vault, έζησε στιγμές διασκέδασης, απόλαυσε ένα Live με υπέροχες φωνές, χόρεψε, τραγούδησε μαζί του, ξορκίζοντας την μαυρίλα της καθημερινότητας. Η 3 Souls Entertainment με την επίλεκτη ομάδα των Δήμο Παπαδημητρίου, Άννας Παπαδάκη, Σταύρου Βόλκου και Γιώργου Σερεμετάκη, πέτυχε να χαρίσει μια βραδυά με κέφι και χορό, με την διδασκαλία του Μάνου Τσιβιλή και την υποστήριξη του παραγωγού Δημήτρη Αντωνίου και της υπεύθυνης Δημοσίων Σχέσεων, Αναστασίας Τσέκερη και τη ζεστή φιλοξενία της ομάδας που διοργάνωσε το Revault Open September. Ανανεώνει το ραντεβού με το κοινό σε άλλους χώρους στην Αθήνα, πολύ σύντομα, κατά τη διάρκεια του Χειμώνα που έρχεται.