Οι παροχές μας


Τα Προϊόντα και οι Υπηρεσίες
HSouls Entertainment με προγράμματα που συνδυάζουν την τέχνη με τις  νέες τεχνολογίες, παράγει εικόνα και ήχο πολύ υψηλής ανάλυσης για τον κινηματογράφο, την τηλεόραση και το διαδίκτυο.
Οι παραγωγές της καλύπτουν όλο το φάσμα οπτικοακουστικών έργων όπως: τηλεοπτικές παραγωγές , κινηματογραφικές ταινίες, διαφημιστικές ταινίες, ντοκιμαντέρ, καθημερινές εκπομπές, τηλεοπτικό πρόγραμμα, ταινίες ηλεκτρονικού κινουμένου σχεδίου, εκπαιδευτικές ταινίες, παρουσιάσεις προϊόντων ή και υπηρεσιών. Η δραστηριότητά της εταιρείας, ακόμα,  επεκτείνεται και στην παραγωγή καλλιτεχνικών προγραμμάτων με την οργάνωση θεατρικών και μουσικών παραγωγών και συναυλιών, με την δημιουργία παραστάσεων μουσικοθεατρικών και bar  theater, και την σύναψη συνεργασιών για την επιμέλεια παραγωγής shows, κάθε είδους event και καλλιτεχνικών διοργανώσεων.
Επίσης, στην παραγωγή γραφικών τεχνών, φωτοσύνθεση, video, video clips, video art, fashion video, gallery, μαγνητοσκόπηση θεατρικών έργων και κάθε είδους ηλεκτροπτικών και ηλεκτροακουστικών παραγωγών.
Ταυτόχρονα με την παραγωγή των προϊόντων γίνεται από την εταιρεία και η αντίστοιχη εκμετάλλευσή τους προς όφελός της. Συνάμα, η εταιρεία προσφέρει υπηρεσίες εκπαίδευσης και επιμόρφωσης, σε μια σειρά καλλιτεχνικών και δημιουργικών θεμάτων, τα περισσότερα εκ των οποίων περιλαμβάνουν την τεχνολογική ανάπτυξη των δεξιοτήτων και την τόνωση της δημιουργικότητας.
Παράλληλα, η εταιρεία παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε διαπραγματεύσεις συμφωνιών, με βάση τη γνώση της καλλιτεχνικής βιομηχανίας, καθώς και προώθηση και προβολή καλλιτεχνών και καλλιτεχνικών ομάδων και δικτύωσή τους στον χώρο.
Τέλος, η εταιρεία δραστηριοποιείται στην  έναντι αμοιβής παροχή διευκολύνσεων σε τρίτους για την παραγωγή κινηματογραφικών και τηλεοπτικών προγραμμάτων και κάθε είδους ηλεκτροπτικών ή / και ηλεκτροακουστικών παραγωγών ή κάθε άλλη συναφής εφαρμογή της οπτικοακουστικής τεχνολογίας, όπως επίσης και πάσης φύσεως καλλιτεχνικών διοργανώσεων, φεστιβάλ, συνεδρίων, εκθέσεων και διοργανώσεων ψυχαγωγίας, ενημέρωσης και εκπαίδευσης. Συμπληρώνεται, επίσης, η υπηρεσία διαφήμισης, προώθησης και προβολής επιχειρήσεων και των προϊόντων τους μέσω των προϊόντων της εταιρείας.

Τα Ανταγωνιστικά Πλεονεκτήματα
Η Souls Entertainment με υψηλό αίσθημα ευθύνης και επαγγελματισμού συνάπτει τις σχέσεις της με τους συνεργάτες και το προσωπικό της προσδοκώντας στην ορθότερη και αποδοτικότερη συνεργασία, με οφέλη και για τα δύο συμβαλλόμενα μέρη.
Λειτουργώντας ως μια σύγχρονη κυψέλη πολιτισμού και έχοντας στο προσωπικό της νέους ανθρώπους με όρεξη, διάθεση και ταλέντο στην δουλειά και στην επικοινωνία, φροντίζει τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της να συνδυάζουν τον κόσμο των τεχνών, τη δημιουργική επιχειρηματικότητα και την τεχνολογία.
Η εταιρεία, επιτυγχάνει τη δημιουργία κοινωνικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων, με απόλυτο σεβασμό στην τέχνη, αλλά και με γνώση των κανόνων του θεάματος και της ψυχαγωγίας, καταφέρνοντας τα προϊόντα της να πληρούν ουσιαστικά καλλιτεχνικά κριτήρια, ώστε να μπορέσουν να έχουν, εν συνεχεία, την μεγαλύτερη δυνατή απήχηση στο κοινό.
Παράλληλα, η εταιρεία, μπορεί και δημιουργεί νέα προϊόντα, δίνοντας σε δημιουργικούς ανθρώπους, καλλιτέχνες, επιστήμονες και επιχειρηματίες από την Ελλάδα, αλλά και από το εξωτερικό, τη δυνατότητα να δημιουργήσουν, να αναπτύξουν την καλλιτεχνική τους έρευνα ή / και έμπνευση, και να παρουσιάσουν το έργο τους στο ευρύ κοινό μέσω αυτής (δηλ. της εταιρείας).
Επιπλέον, η εταιρεία έχοντας ως κύριο άξονα τη δημιουργία ποιοτικών παραγωγών με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο, και την ανάπτυξη διαπροσωπικής σχέσης με τον πελάτη, και έτσι ο τελευταίος, από την πλευρά του, έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ποιο τμήμα ενός project αναλαμβάνει ο ίδιος και ποιο παραχωρεί στην επιχείρηση.
Μέσα σε αυτά τα πλαίσια, η εταιρεία μεταξύ άλλων, επιτυγχάνει και ενισχύει την ευελιξία των προϊόντων και υπηρεσιών της.
Τέλος, ένα ακόμα πολύ σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα των προϊόντων της εταιρείας, είναι το γεγονός ότι είναι πρωτοπόρα για τον Ελληνικό χώρο, καθώς δημιουργούνται μέσα από την κατάθεση νέων ιδεών και η υλοποίησή τους γίνεται με τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα στον τομέα της ψηφιακής τεχνολογίας. Έτσι, το τελικό αποτέλεσμα είναι σύγχρονες, ψηφιακές παραγωγές, με special visual effects και 3D animation, ακριβώς όπως αυτά που συναντάμε σε διεθνείς παραγωγές.

Η Souls Entertainment με υψηλό αίσθημα ευθύνης και επαγγελματισμού συνάπτει τις συνεργασίες της με τους πελάτες-διαφημιζόμενους προσδοκώντας στην ορθότερη και αποδοτικότερη συνεργασία, με οφέλη και για τα δύο συμβαλλόμενα μέρη.
Λειτουργώντας ως μια σύγχρονη κυψέλη πολιτισμού και έχοντας στο προσωπικό της νέους ανθρώπους με όρεξη, διάθεση και ταλέντο στην δουλειά και στην επικοινωνία, φροντίζει τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της να συνδυάζουν τον κόσμο των τεχνών, τη δημιουργική επιχειρηματικότητα και την τεχνολογία.
Με τη δημιουργία επιτυχημένων εκδηλώσεων με απόλυτο σεβασμό στην τέχνη αλλά και με γνώση των κανόνων του θεάματος και της ψυχαγωγίας, τα στελέχη της εταιρείας προτείνουν, οργανώνουν, υλοποιούν και προβάλλουν τα προϊόντα της εις τρόπον ώστε να πληρούν ουσιαστικά καλλιτεχνικά κριτήρια και να έχουν την μεγαλύτερη δυνατή απήχηση στο κοινό.
Παράλληλα, η εταιρεία, μπορεί και δίνει σε δημιουργικούς ανθρώπους, καλλιτέχνες, επιστήμονες και επιχειρηματίες από την Ελλάδα, αλλά και από το εξωτερικό, τη δυνατότητα να δημιουργήσουν, να αναπτύξουν την καλλιτεχνική τους έρευνα ή / και έμπνευση, και να παρουσιάσουν το έργο τους στο ευρύ κοινό. Συνάμα, εφαρμόζοντας την «πλατφόρμα ανοιχτών συζητήσεων», επιτυγχάνει την προώθηση του κοινωνικού διαλόγου αλλά και την παρουσίαση πτυχών της προσωπικότητας των φιλοξενουμένων της και των συνεργατών / πελατών της, που είναι ενδεχομένως άγνωστες στο ευρύ κοινό.
Επιπλέον, η εταιρεία έχοντας ως κύριο άξονα τη δημιουργία ποιοτικών παραγωγών με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο, εισάγει στην αγορά ένα απόλυτα καινοτόμο και ιδιαίτερα προσιτό πρότυπο συνεργασίας που θα μπορούσε να παρομοιαστεί ως «Family Marketing» και στοχεύει στην ελευθερία της διακίνησης ιδεών και στην αμοιβαία ανταλλαγή απόψεων με τον πελάτη, γύρω από την υλοποίηση ενός συγκεκριμένου project. Έτσι, η ανάπτυξη διαπροσωπικής σχέσης, σε ένα περιβάλλον χτισμένο πάνω στο πρότυπο μιας οικογένειας, παίρνει τη θέση της μέχρι τώρα στερεότυπης απρόσωπης συναλλαγής μεταξύ πελάτη και πωλητή. Με αυτόν τον τρόπο, ο πελάτης, με την έναρξη της συνεργασίας του με την καλλιτεχνική ομάδα της εταιρείας, αποκτά αυτομάτως προσωπικό σύμβουλο, του οποίου χρέος είναι, εκτός από τη συνεχή παροχή συμβουλών, η υποστήριξη και η εξειδικευμένη μελέτη των ιδεών του ίδιου του πελάτη. Ο πελάτης, από την πλευρά του, έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ποιο τμήμα ενός project αναλαμβάνει ο ίδιος και ποιο παραχωρεί στην επιχείρηση.
Μέσα σε αυτά τα πλαίσια, η εταιρεία μεταξύ άλλων, επιτυγχάνει την εξασφάλιση του σεβασμού και της εμπιστοσύνης ως προς την ίδια και τους ανθρώπους της – ένα πολύ δυνατό όπλο έναντι του ανταγωνισμού.
Ταυτόχρονα, ενισχύει την ευελιξία των προϊόντων και υπηρεσιών της, καθώς και της ιδίας ως εταιρείας, ενώ παράλληλα χαρακτηρίζεται και ως πρωτοπόρος.
Ένα ακόμα χαρακτηριστικό της εταιρείας, το οποίο την καθιστά πρωτοπόρα και άκρως ανταγωνιστική, είναι η κατάθεση νέων ιδεών και η υλοποίησή τους με τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα στον τομέα της ψηφιακής τεχνολογίας  - η οποία πλέον κατακτά όλο και περισσότερους τομείς της καθημερινής ζωής με την ευχρηστία και την αξιοπιστία που προσφέρει η ορθή χρήση της - και ειδικότερα, με την πρωτοπόρο προσπάθειά της στον Ελληνικό χώρο, ψηφιακών παραγωγών με special visual effects και 3D animation, ακριβώς όπως αυτά που συναντάμε σε διεθνείς παραγωγές.
Τέλος, σε όλα αυτά τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της εταιρείας, έρχεται να προστεθεί ένα ακόμα ιδιαίτερα σημαντικό στην εποχή μας : χαμηλή και άκρως προσιτή τιμολόγηση των προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών της, καθώς επιτυγχάνεται από την εταιρεία συμπίεση του κόστους παραγωγής και διάθεση πρώτων υλών σε τιμές χαμηλές. Γιατί η λύση στην κρίση είναι η εξέλιξη και η κατάλληλη τιμολόγηση.